Over MBC

Metamorphosis Business Consultancy (kortweg MBC) is een bureau dat adviseert en ondersteunt op het brede spectrum van mens en werk waarin jarenlange ervaring en kennis is gebundeld. MBC is op 1 juni 2017 opgericht door Wim Hoogers.

Via MBC adviseer en ondersteun ik organisaties bij organisatieveranderingen en – ontwikkelingen. Ik kies voor een integrale benadering en betrek hier ook bedrijfsvoerings- en HRM aspecten bij.

Bij verander- en ontwikkeltrajecten draait het vaak om snelheid. Ik ben van mening dat organisatieverandering niet alleen gebaat is bij snelheid, maar ook met tijd voor reflectie. Juist deze tijd wordt er niet of nauwelijks genomen. Bij verander- en ontwikkeltrajecten kies ik daarom voor de paradox ‘versnellen door even stil te staan’. 

Bij het uitvoeren van de werkzaamheden en activiteiten hanteer ik een aantal kernwaarden. Werken vanuit passie, laagdrempelig, betrokken en verbindend. Kortom: een professionele aanpak met een menselijke benadering waarbij de blik gericht is op de stip aan de horizon én de toekomst van de organisatie.